Question 6 — Answer
The Skips must agree a bowl is dead before it can be removed.

Law 17.3 or 40.1.5

If a player moves a bowl before agreement is reached the opposing Skip shall restore the bowl as near as possible
to its former position. Its position can then be checked as to whether it is in bounds.

Law 37.1.4.1



